A jelenleg hatályos jogszabályok - 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet – értelmében a rendezvények egy része kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, egy részén pedig annak hiányában is engedélyezett a részvétel. Az előírások az aktuális jogszabályoknak megfelelően változhatnak, ezért kérjük, kövessék figyelemmel a hivatalos kormányzati tájékoztatást.

A Főnix Arénában megvalósuló rendezvények többségét nem a saját stábunk szervezi, így a jegyértékesítés többnyire az adott rendezvényszervező hatáskörébe tartozik. Általánosan elmondható, hogy az online jegyvásárlás lehetősége gyakorlatilag kivétel nélkül biztosított, így kényelmi és egészségügyi szempontokból is javasoljuk a szervező által megadott internetes felületen keresztül történő jegyvásárlást. A rendezvény napján a helyszínen rendre árusítanai belépőket a szervezők az erre a célra kijelölt jegypénztárakban, a várakozási idő csökkentése érdekében azonban mindenképpen a jegyek elővételes megváltását tanácsoljuk.

Mivel a jegyértékesítést minden esetben az adott rendezvény szervezője látja el, így a jegyek visszaváltásával kapcsolatos döntést is a szervező hozza meg. Konkrét kérés esetén kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot, mi pedig továbbítjuk a megkeresést az adott produkció menedzsmentjének.


Kerekesszékes vendégeink részére a Főnix Aréna akadálymentesen látogatható. Kerekesszékes látogatóink az adott rendezvény szervezőjénél, illetve elsődleges jegyértékesítőjénél igényelhetnek jegyet saját, valamint a kísérőjük részére. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a kerekesszékes helyeink száma korlátozott.


A vakok és gyengénlátók tájékozódásának elősegítésére készített hangostérkép ide kattintva érhető el.

Legalább annyira szeretjük az állatokat, ahogy a vendégeink, azonban az események zavartalansága, valamint az előadók és a közönség nyugalma érdekében kizárólag a vakvezető kutyák léphetnek be a létesítménybe.


Kizárólag az arénában üzemelő büfékben vásárolt termékek fogyaszthatók a helyszínen. Felhívjuk figyelmüket, hogy a büfékben vásárolt italt pohárba tölti a személyzet, palackozott italokat nem szolgálunk ki.

A rendezvény méretétől függően változik a nyitva tartott büfék száma, de nincs olyan rendezvény, hogy legalább egy büfé kínálata ne legyen elérhető. Felhívjuk figyelmüket, hogy a büfékben vásárolt italt pohárba tölti a személyzet, palackozott italokat nem szolgálunk ki.


A Főnix Aréna büféiben adott a lehetőség a készpénzzel, illetve a bankkártyával történő fizetésre, azonban a gördülékenyebb kiszolgálás érdekében, valamint az egészségügyi ajánlásokra való tekintettel kérjük, lehetőség szerint válasszák a bankkártyás fizetési megoldást.


A Főnix Aréna mögött egy 455 személygépjármű parkolására alkalmas földfelszíni parkoló várja a közönséget. A parkoló használata ingyenes, azonban a parkoló őrzése nem biztosított.


A létesítménynek egyetlen főbejárat van, ez a Kassai út felől közelíthető meg.

Ugyan a biztonsági szolgálatunk megfelelően képzett szakemberekből áll, azonban az adott rendezvény iránti érdeklődés nagyságától függ, hogy milyen gyorsan tud megtörténni a beléptetés. A szervezők minden esetben meghatározzák a kapunyitás időpontját, mi mindig azt javasoljuk, hogy minél előbb érkezzenek a vendégek a helyszínre, ez a gördülékenyen belépés alapvető feltétele.


Hátizsákot, sporttáskát tilos bevinni az épületbe, a kisebb táskák, retikülök (amelyek elférnek ölben, vagy a szék alatt) ellen viszont nincs kifogásunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy minden táskát átvizsgál a biztonsági személyzet, ez pedig lassíthatja a beléptetés folyamatát.


Megértjük, hogy mindenki szeretné újraélni az egyedülálló emlékeket, azonban az ilyen eszközök zavarhatják a közönség többségének élményét, így használatuk tilos. Fotók készítésére a lenémított mobiltelefonok is alkalmasak, vannak azonban olyan helyzetek, ahol az előadók kifejezetten kérik ezek mellőzését. Tartsuk tiszteletben a kérésüket!


A Főnix Aréna rendezvényei a legritkább esetben élvezhetők újszülöttek, csecsemők, vagy a legkisebbek számára, ráadásul különálló pelenkázó helyiséggel sem rendelkezünk, így a szülők és a közönség többségének nyugalma érdekében kérjük, vegyék fontolóra a kisgyermekek nélküli részvételt az adott rendezvényen.


A Főnix Aréna teljes területén tilos a dohányzás!

Ilyen sajnálatos esetben kérjük, írjon nekünk üzenetet az info@fonixarena.hu email címre. Minél pontosabb leírást kapunk az elveszett tárgyról, annál nagyobb az esélye annak, hogy az visszakerülhet a jogos tulajdonosához, ezért kérjük, üzenetében mindenképpen adja meg a tárgy nevét, márkáját, színét, méretét, formáját, hogy melyik nap és melyik rendezvényen vesztette el, a jegye melyik szektorba, sorba és székre szólt. Ha teheti, fotót is mellékeljen leveléhez az elveszett tárgyról.


  • KAPCSOLAT
  • HÁZIREND
  • ADATVÉDELEM
  • SÜTI KEZELÉS