Pénteken 14.45-től a Veszprém - Csurgó mérkőzéssel rajtol a Férfi Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntője a Főnix Csarnokban.

Az egykori kiváló, sokszoros válogatott Sótonyi László által irányított csurgóiak történetük legnagyobb sikereit egyértelműen a 2013-as esztendőben aratták, amikor a bajnokságban és a Magyar Kupában is bronzérmet szereztek, majd a következő évben az EHF-Kupa csoportkörében is pályára léptek.

Nagy kockázatot nem vállalunk fel azzal, ha leírjuk, hogy az első elődöntő egyértelmű esélyese a bakonyi sztárcsapat, de a csurgóiak többször bizonyították már, hogy a legnagyobbakat is képesek megszorongatni. Az idei szezonban a szeptemberi Veszprém elleni hazai bajnokin félidőben még 16-15-re vezettek, a végén viszont Nagy Lászlóék örülhettek az ötgólos sikernek.

A Csurgó vezetőedzője, Sótonyi László elmondta:,, A csapatnak ebben az évben nagy álma vált valóra azzal,hogy 2013 után újra a négyes döntőben képviselteti magát. Emiatt nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen szó szerint”kiküzdötték” azt, hogy itt lehessünk Debrecenben. Hozzá kell tennem rögtön, hogy erőn felüli teljesítménnyel jutottunk el ide, és itt sem vagyunk favoritok senkivel szemben. Ennek ellenére megpróbáljuk a legjobb arcunkat mutatni a kilátogató nézőknek, és minden mérkőzésen a maximumot nyújtani!”- fogalmazott a szakember.

Bartucz László szerint:,,  Nagyon örülünk,hogy bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Bízom benne, hogy ezzel nem elégedtünk meg, és komolyan harcba szállunk a harmadik helyért. Nyilván látni kell, hogy nem mi vagyunk az esélyesek egyik mérkőzésen sem, viszont a mi erőnk a csapatmunkában rejlik, és képesnek tartom magunkat nagy siker elérésére, ami a mi esetünkben a bronzérem megszerzése lehet. Reméljük, sok szurkolónk elkísér minket Debrecenbe, és támogatásukkal elérhetjük céljainkat.”- zárta gondolatait a Csurgó kapusa.

A Magyar Kupa Négyes Döntőre a belépőket online kizárólag a www.kezilabdaszeretlek.hu/jegy rendszerén keresztül, ill. személyesen a Debreceni Sport Hotelben tudják megvásárolni az érdeklődők.

Jegyárak:

2017. április 14. (péntek): 2500 Ft

2017. április 15. (szombat): 3500 Ft

2 napos bérlet: 5500 Ft

Program:

2017. április 14. (péntek)

14:45 TELEKOM VESZPRÉM-CSURGÓI KK

17:15 MOL PICK SZEGED-GRUNDFOS TATABÁNYA KC

2017. április 15. (szombat)

11:45 3. Helyért

14:15 Döntő

Négy év után újra a legjobbak között

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK