Egy évvel ezelőtt rengeteg fáradt, de egyben mosolygó és elégedett ember távozott a Főnix Csarnokból az első FőnixFitt után.

Az érzést, az élményt 2018. január 13-án ismét átélhetjük, sőt a szervezők még több programmal várják az érdeklődőket. Már az elején szögezzük le: Nehéz lesz választania annak, aki nem akar lemaradni semmiről.

A Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. által életre hívott szabadidő-és tömegsport napra a helyszínen is lehet majd jegyet váltani (2000 Ft), jó hír, hogy a belépéskor átvett karszalaggal a nap folyamán többször is beléphet a vendég. Érdemes időben érkezni, hiszen a 8 órai kapunyitás után, a regisztrációs szelvény kitöltésének fejében, az első kétezer érdeklődő welcome csomagot kap, amely az alábbiakat tartalmazza: a Diéta és Fitnesz magazin legfrissebb száma, egy-egy alma, Magnesia ásványvíz, USB energy drink és a szponzorok által felajánlott kuponok.

A több mint 30 kiállítót felvonultató FőnixFitten ingyenes ruhatár, illetve zuhanyzókkal felszerelt 4 női és 1 férfi öltöző áll majd a vendégek rendelkezésre. A Debrecen városa, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézete és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ által is támogatott rendezvényen a mozgás mellett – az egyetemi oktatóknak köszönhetően- szakmai előadásokon is részt vehetnek az érdeklődők.

Várhatóan rengetegen lesznek kíváncsiak a 11 órakor kezdődő Kangoo edzésre, a szervezők ezért 300 db cipőt biztosítanak ingyenesen a Sifter Tímea órájára érkezőknek, míg a World jumping, WALKenergie és az Indoor cycling órákra való jelentkezés előregisztráció nélkül, érkezési sorrendben történik.

A felkészült, komoly szaktudású helyi trénerek mellett Katus Attila is színpadra lép majd, valamint 13 órától Béres Alexandrával is találkozhatnak a sportolni vágyók, aki a súlykontroll órája előtt a következőket üzente:,, Az óra már alap edzettségi szinten elkezdhető, de nagyobb testtudattal rendelkezők számára még nagyobb kihívást jelent. Olyan gyakorlatokat gyűjtöttem össze az eseményre, amiket igazán hatásosnak találok. Ha megszületett az elhatározás, hogy mozogni vágyunk, eszközök nélkül is remek gyakorlatok végezhetőek, hiszen saját testsúlyunk is elég ahhoz, hogy összetett terhelésben legyen részünk. A gyakorlatok „mellékhatásaként” megerősödnek a törzs tartóizmai, amelyek nagyon fontosak a mindennapi életben”- fogalmazott a  fitnesz világ- és Európa-bajnok. A sportnap hivatalos oldala: www.fonixfitt.hu

A nagyszínpad programjai:

09:00-09:50   Aerob mix /Reszegi Anita, Sipos Nóra, Sándor Nikolett/

10:00-10:50   Step Aerobic /Jóna Katalin, Skripeczky Bea/

11:00-11:50   KANGOO /Sifi & Kangoo Team/

12:00-12:50   Tae bo /Barna Zsuzsa/

13:00-13:50   SÚLYKONTROLL /Béres Alexandra/

14:00-14:50   deepWORK /Jóna Katalin, Skripeczky Bea, Rausch Ivett, Hencz Edina/

15:00-15:50   KATUSAKTÍV /Katus Attila/

16:00-16:50   Zumba /Kovács Andrea, Lente Lilla/

17:00-17:50   Pilates /Tóth Emese/

Fókuszban a mozgás és az egészség!

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK