Először Debrecenben a szuperprodukció! 2022.06.11-én Total Dance Festival a Főnix Arénában! Bomba line up, egyedülálló látványvilág és hamisítatlan Total Dance Festival hangulat! 


2022-ben Debrecenben először kerül megrendezésre az ország legnagyobb retro show-ja, a méltán népszerű Total Dance Fesztivál. Te is libabőrös leszel amikor meghallod a Takarítónőt, a Szerelemdoktort vagy a Hajnalt? Esetleg a Moonlight Shadow-t? Ezzel mi is így vagyunk, hiszen ezek a zenék felidézik bennünk azokat az emlékeket és érzéseket, melyeket talán már el is felejtettünk. A 2014 óta töretlen sikernek örvendő produkció keretein belül visszarepítünk benneteket a 90-es és 2000-es évekbe és elhozzuk a korszak legnagyobb világsztárjait, akik ÉLŐBEN adják elő legnépszerűbb slágereiket! Gyere és táncold át velünk az éjszakát kedvenc zenéidre!


A jegyek csak korlátozott számban elérhetők! Vedd meg még ma, nehogy lemaradj 2022 legnagyobb bulijáról! Jegyértékesítés: https://totaljegy.hu/esemeny/total-dance-festival-debrecen/


A 2020. március 21-ei, szeptember 12-ei és 2021. szeptember 11-ei rendezvényre elővételben megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a rendezvényre! További információ a Total Dance Festival Facebook oldalán és az eseményben! A jeggyel kapcsolatos kéréseiteket 2021.09.12-ig tudjuk fogadni a jegy@tdf.hu címen.


És jöjjön a fellépők listája! Érkeznek a 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjai: 


Dr AlbanGroove Coverage


Brooklyn BounceÉs a hazai élvolnal:

  • Kozmix
  • Ámokfutók
  • Desperado
  • UFO
  • Sterbinszky
  • Bestiák
  • Erős vs. Spigiboy
  • DJ André
  • DJ PéGé


Felelősséget csak a totaljegy.hu oldalon vagy a hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk vállalni.


A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

Korhatár a koncertekre: 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.


A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!


Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen történő részvétel feltételeit a hatályos kormányrendelet szabályozza. Kérjük, fokozottan figyeljenek az aktuálisan érvényes előírások betartására! Vigyázzunk egymásra!

Total Dance Festival Debrecen
Kategória:
Koncert

Dátum:
2022.06.11. 

Esemény kezdése:
19:00

Esemény várható befejezése:
03:00

Helyszín:
Főnix Aréna

JEGYVÁSÁRLÁS

TOVÁBBI PROGRAMOK