80’s Disco bemutatja

A budapesti teltházas Thomas Anders koncertek után 2022-ben Debrecenben is megrendezésre kerül az év egyik legnagyobb koncertje a 80-as évek méltán népszerű világsztárjával, aki élőben adja elő a legjobb Modern Talking slágereket. Az 90 perces élő show alatt felcsendülnek a legnagyobb klasszikusok, ezt az élmény nem szabad kihagyni! 


A külföldi sztárfellépőt pedig nem más követ, mint a korszak egyik legkiemelkedőbb zenekara, a Neoton Família! 


És ezt még tudjuk fokozni….Az élő koncertek után egész estés party-val készülünk!!! A korszak legjobb zenéit a DJ legenda, Dévényi Tibi bácsi keveri! 


Thomas Anders és a Modern Talking nevéhez több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady kötődik: a retro korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Éldd át velünk újra a 80-as éveket Debrecenben, a Főnix Arénában, ahol egy felejthetetlen, élő Thomas Anders koncert show-val várjuk a pop zene szerelmeseit 2022.10.15-én. 


És természetesen nem szabad kihagyni a Neoton Família érdemeit sem: a magyar popzenei együttes hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, körülbelül 30 magyar nyelvű és több, mint 10 angol nyelvű dalt jelentetett meg világszerte. Legismertebb zenéiket senkinek nem kell bemutatnunk: 


Szép nyári nap: https://www.youtube.com/watch?v=YUHYn689PlY

Holnap hajnalig: https://www.youtube.com/watch?v=DQZHfXhbO5A


A rendezvénynek a frissen felújított Főnix Aréna ad otthont, álló és ülő jegyek is vásárolhatók, így téve kellemessé a koncertélményt. Hatalmas buli lesz, ne maradjatok le róla!


Jegyárak:

19 999 Ft, 13 999 Ft, 9 999 Ft, 8 999 Ft, 7 999 Ft


Online jegyvásárlás:

https://www.jegy.hu/program/modern-talking-thomas-anders-es-a-neoton-familia-sztarjai-133829

Modern Talking - Thomas Anders és a Neoton Família sztárjai
Kategória: Koncert
Eladható jegyek tipusa: Ülő és álló helyek is
Jegyár: 7 999 Ft-tól
Dátum: 2022.10.15. 
Esemény kezdése: 19:00
Esemény várható befejezése: 22:00
Helyszín: Főnix Aréna


JEGYVÁSÁRLÁS

TOVÁBBI PROGRAMOK