Vigyázz, kész, olimpiai kvótákra fel!

A rövidpályás gyorskorcsolya szerelmesei számára izgalmas időszak kezdődik: a 2021. évi ISU Rövidpályás Gyorskorcsolya Olimpiai Kvalifikációs Világkupa-sorozat négy állomásán a sportág legjobbjai küzdenek meg egymással az olimpiai kvótákért.
A verseny november 18. és 21. között zajló harmadik fordulójának házigazdája Debrecen, így igazi szupersztár gyorskorcsolyázók lépnek majd a megújult Főnix Aréna jegére, a lelátókon pedig együtt szurkolhatunk a magyar csapatnak. A versenyek szüneteiben a szervezők számos szórakoztató programmal készülnek a látogatók számára, így a sportág rajongói mellett a család minden tagja megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot.
2018-ban a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor alkotta férfiváltó történelmet csinált, amikor megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét Pjongcsangban. 

A magyar csapat tagjai számára most is az olimpiai szereplés a cél, a világkupa során pedig eldől, kik képviselhetik majd hazánkat a jövő évi ötkarikás játékokon Pekingben.
„Mindenkit arra buzdítok, hogy látogasson ki a debreceni világkupa-fordulóra a Főnix Arénába, mert együtt szurkolni többezer emberrel hatalmas élmény, és tapasztalatból tudom, hogy nagyon sokat jelent a versenyzőknek is” – fogalmazott Heidum Bernadett, a magyar short track első Európa-bajnoki aranyérmét szerző női váltó tagja, az esemény egyik magyarországi nagykövete.


Bővebb információ a versenyről a https://shorttrack.positive.hu weboldalon olvasható.

Hivatalos versenyprogram: https://shorttrack.positive.hu/program2021. évi ISU Rövidpályás Gyorskorcsolya Olimpiai Kvalifikációs Világkupa
Kategória:
Sportesemény

Dátum:
2021.11.18. 

Esemény kezdése:
08:00

Esemény várható befejezése:
18:00

Helyszín:
Főnix Aréna

JEGYVÁSÁRLÁS

TOVÁBBI PROGRAMOK